FoodClub - Nyt programformat former fremtidens TV


Nyt program kaldet FoodClub er på banen hos NXTV!
Elsker du også god mad og vil du gerne have små fifs til, hvordan din egen kan blive lige så lækker som hos restauranterne - så se med i FoodClub! Her får I de mest juicy skud og fede fifs til, hvordan du tilbereder lækre retter hjemme i dit køkken. Er du ikke interesseret i selv at lave mad, men blot at udvide dit kendskab til restauranter og caféer med lækre retter, så vil du elske at følge med i programmet her.

FoodClub er for dig, der ønsker at blive inspireret lige fra det danske køkken til de franske, mexicanske og asiatiske tendenser og retter. Få idéer og en fantastisk madoplevelse fra hele verden, samlet på ét sted – nemlig Fyn!

Gør dine smagsløg en tjeneste og glæd dig til NXTV’s nye FoodClub program, hvor du virkelig kan blive hypnotiseret af maduniverset fra Fyn.

Hos NXTV mener vi, at mad skaber glæde. Vi bliver selv enormt glade og sultne af at producere FoodClub-programmerne til jer og vores ønske er, at dele den glæde med vores seere og samtidig give inspiration og idéer til dit næste smagfulde måltid i køkkenet, eller på dit næste restaurant- eller cafébesøg på Fyn.

Bliv draget med ind i maduniverset og se, hvordan Fyns dygtige køkkeneksperter forbereder maden. Lad dig drage af stemningen fra de simrende gryder og stegende bøffer. I FoodClub arbejdes der med alle sanser, du kan næsten føle, dufte og smage maden!

title
title
title
title
Author
Skrevet af Mira Victoria Riise

Mira er tidligere praktikant hos NXTV og nød tiden på redaktionen så meget at hun er blevet vores SoMe frivllig.